Joi , 8 Decembrie 2022

INFORMATII UTILE

1. Selectarea produsului

Selectati Categoria de produse care va intereseaza alegeti produsul dorit si apasati butonul "Adauga in cos".

Aceasta operatiune se poate repeta daca doriti sa achizitionati si alte produse. Pentru a confirma comanda dumneavoastra apasati pe "Trimite comanda" , dupa care urmeaza sa va autentificati.

2.Autentificare

Daca aveti cont la magazinul nostru introduceti adresa de email si parola, daca nu aveti cont atunci introduceti date valide in formularul "VREAU CONT" La crearea contului, va rugam completati cu atentie datele referitoare la nume si prenume adresa si telefon si nu in ultimul rand CNP sau CUI firma. Toate aceste campuri sunt obligatorii. Daca nu introduceti un numar de telefon corect si un CNP/CUI valid pentru a se putea confirma comanda, aceasta nu va fi onorata.

3. Livrarea

Livrarea se face prin FAN COURIER, URGENT/SPRINT/CARGUS sau NEMO CURIER:

* Pentru costul livrarii aferent marfii accesati sectiunea: "Termeni si conditii"

* Comenzile lansate pe agro-divertis.ro vor fi preluate pana in ora 16.00 in fiecare zi de luni pana vineri. Dupa acesta ora comenzile vor fi reportate pentru ziua urmatoare pentru a fi trimise cu curierul selectat in comanda.  Deasemenea, comenzile lansate sambata sau duminica vor fi preluate incepand cu ziua de luni de un consultant al nostru.

Pentru  informatii, sugestii si alte intrebari va stam la dispozitie de Luni pana Vineri in intervalul orar:10:00-18:00 si Sambata intre 10:00-14:00 la urmatoarele numere de telefon:

0722

4. Valoare si validare comanda on-line

Onoram orice comanda mai mare de 50 lei + TVA. Comenzile sub aceasta valoare nu vor fi validate, si prin urmare vor fi anulate.
In urma comenzii plasate pe site-ul nostru, veti fi contactat(i) de un coleg de-al nostru telefonic sau pe e-mail pentru confirmare comanda, valoare produse, si stoc disponibil al produselor comandate (pe stoc, la comanda, info stoc, stoc zero, etc).

5. Pretul produselor

Pretul produselor afisate pe site nostrul este pretul fara TVA. Cand faceti o comanda la valoarea totala se va adauga TVA-ul de 19%.

6. Comenzi externe

Comenzile efectuate de persoanele fizice si/sau juridice din strainante, vor fi expediate cu curierul (DHL sau TNT), iar taxele de curierat vor fi incluse in factura care se emite in valuta (euro).
Comanda minima externa trebuie sa fie de minim 150 euro + TVA / comanda.
Toate comenzile externe sunt confirmate prin e-mail sau telefonic clientului, unde se va specifica curieratul, totalul facturii in euro si taxele de curierat aferente transportului.
Nici o comanda nu pleaca catre destinatar fara confirmarea mai sus enuntata.
Deasemenea, comenzile pot fi achitate in contul nostru bancar in euro, cont IBAN care il regasiti in pagina "Contact".