Joi , 8 Iunie 2023

Termeni si Conditii Generale de Vanzare (TCGV)

TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin intermediul magazinului online www.agro-divertis.ro vă oferim o experiență de cumpărături plăcută și sigură. Facem tot posibilul ca dumneavoastră să beneficiați de servicii la cele mai înalte standarde privind Relațiile cu Clienții, garantându-vă protecția intimității și informații complete si actualizate permanent.

Taxele de expediere vor fi suportate integral de către client, forma noastra nu poate fi făcută răspunzătoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.

În contul de client aveți posibilitatea să creați și cont de Persoană fizica precum și cont de Persoana Juridică.

Când efectuați comanda trebuie să selectați dacă aveți cele două opțiuni completate, pe ce entitate juridică se va emite factura: persoană fizică sau juridică.

Verificați când ați primit proforma de acceptare a comenzii on-line dacă ați introdus corect datele de facturare, deoarece dacă ați efectuat comanda pe persoană fizică sau vice-versa, iar marfa a ajuns la dumneavoastră și curierul v-a eliberat chitanța, comanda nu mai poate fi refăcuta pe persoană juridică sau fizică, după caz.

Dacă doriți să nu greșiți, sau nu vă descurcați prea bine cu setările de comenzi online, vă rugăm să vă creați două conturi separate: unul de utilizator persoană fizică și celălalt cont pe persoană juridică (dacă dețineți o firmă sau sunteți persoană fizică autorizată, pentru a nu comanda greșit pe alt nume/firmă).